Oss er alle kunstnere, samarbeidspartnere og Harald Kjeldaas. Sammen ønsker vi å gjøre hva vi kan for at du skal få den skulptur/ monumentet du ønsker deg. Videre at verket kommer på plassen sin på en bra måte.

Vi har kunstnere som er av de beste til portrettering av deg som leder eller av barnet ditt. Vi har erfaring og samarbeidspartnere som kan prosjektere og kalkulere en fontene. Spør oss så skal vi sammen finne løsninger.

Harald Kjeldaas har 20 års erfaring med skulpturer bl.a. den store skulpturutstillingen på Aker Brygge i 2003. Huldra av Dyre Vaa i skulpturparken til Ringnes er formidlet av Kjeldaas. Fontene av Carl Nesjar i Drammen var et prosjekt vi også gjennomførte sammen med partnere.

Nå har vi ingen galleri, alt vi markedsfører gjør vi i tett samarbeid med kunstnerne, de har alle skulpturer i sin besittelse. Verkene kan stå hjemme hos kunstneren, på deres verksted eller på et utstillingssted som f.eks. utenfor Hotel Continental. Her har vi til enhver tid to skulpturer stående. Visningen blir da litt mer utfordring men vi finner en løsning i hvert enkelt tilfelle.
De fleste skulpturene er priset. I de tilfeller de ikke er priset blir det på forespørsel. I tillegg til alle priser kommer 5 % til Bildende Kunstneres Hjelpefond.

Er du kunster og ønsker å bli med på dette partnerskap? Ta kontakt så håper jeg vi finner en samarbeidsform som passer for deg.